Πανευρωπαϊκοί αγώνες θαλασσίου σκί στη λίμνη Παμβώτιδα.

Πανευρωπαϊκοί αγώνες θαλασσίου σκί στη λίμνη Παμβώτιδα.

Οι Paguristas στήριξαν εθελοντικά ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στα Ιωάννινα!

ΣΚΙ 6

Πανευρωπαϊκό επίκεντρο του θαλασσίου σκι το κανάλι σκι της Αμφιθέας στη λίμνη Παμβώτιδα!

Ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων «Παμβώτις» διοργάνωσε τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ανδρών – γυναικών 2018 μετά την ανάθεση των αγώνων από τη Διεθνή Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι.

ΣΚΙ 7

 Η επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων το 2013 και το 2014, σε συνδυασμό με την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων και υποδομών στην Αμφιθέα αποτελούν το «διαβατήριο» για την ανάθεση και άλλων μεγάλων διοργανώσεων, όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία seniors, που θα γίνει το 2019, αλλά κυρίως το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών του 2020.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ανάθεση της διοργάνωσης, όμως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρέθηκε στην Ελλάδα, επισκέφθηκε το κανάλι της Αμφιθέας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και δεσμεύθηκε ότι η μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο θα ανατεθεί στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΣΚΙ 5

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018 με τη συμμετοχή 85 αθλητών από 18 χώρες, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στα τρία αγωνίσματα θαλασσίου σκι (σλάλομ, φιγούρες και άλμα), προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες στους θεατές.

Η Εθνική Ελλάδας έλαβε μέρος με έξι αθλητές!

Οι Γιαννιώτες αγκάλιασαν τη διοργάνωση και τα μέλη των αποστολών των ομάδων έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από κάθε άποψη.

Οι εθελοντές Paguristas έδωσαν για κόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό στηρίζοντας το όμορφο και σημαντικό event!

ΣΚΙ 4

ΣΚΙ 3

 

(Paguristas Σεπτέμβριος 2018)

Πηγή πληροφοριών σχετικά με τις λεπτομέρειες του αγώνα – ρεπορτάζ: epirusonline.gr