Μια μοναδική θεατρική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση του οικοτροφείου της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης, την οποία διοργάνωσαν οι Γιαννιώτες εθελοντές Paguristas, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό των Ιωαννίνων κατά το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου.

ΓΗΡΑΙΑ 9 ΓΗΡΑΙΑ 8

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας “επί σκηνής” παρουσίασε την παράσταση με τίτλο ” η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας” του Φρίντριχ Ντίρενμαι σε σκηνοθεσία του Νίκου Σφαιρόπουλου.

Αντί εισιτηρίου οι θεατές καλούνταν να προσφέρουν είδη για την κάλυψη αναγκών των παιδιών του οικοτροφείου.

-> Σχολικά είδη: τετράδια, τσάντες, ντοσιέ κ.ά.

-> Τρόφιμα μακράς διάρκειας.

-> Είδη προσωπικής υγιεινής.

ΓΗΡΑΙΑ 7 ΓΗΡΑΙΑ 6

Το θέατρο  του Πολιτιστικού πολυχώρου ”Δημήτριος Χατζής” γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ενώ τα προσφερόμενα είδη από τους πολίτες ήταν επίσης πολλά.

Κυρίως όμως, η βραδιά ξεχείλιζε από αγάπη κι αλληλεγγύη!

Εκεί ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα, παιδιά και δάσκαλοι από το Οικοτροφείο που δέχθηκαν με συγκίνηση την αγάπη και προσφορά του κόσμου.

Τα διάφορα είδη καταμετρήθηκαν επιτόπου κι έφυγαν αμέσως μετά την παράσταση για το Οικοτροφείο.

ΓΗΡΑΙΑ 5 ΓΗΡΑΙΑ 4

Ευχαριστούμε θερμά τη θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και τη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

Και φυσικά… ευχαριστούμε τους Γιαννιώτες για τη μεγάλη ανταπόκριση!

Η αγάπη, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά ήταν εκεί, στις καρδιές και στα χαμόγελα όλων όσων παραβρέθηκαν στον Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (η οποία αίθουσα αποδείχθηκε αρκετά μικρή για να αγκαλιάσει όλο αυτόν τον κόσμο που έσπευσε να βοηθήσει).

ΓΗΡΑΙΑ 1 ΓΗΡΑΑΙ 10
ΓΗΡΑΙΑ 12

ΓΗΡΑΙΑ 11
(Paguristas Σεπτέμβριος 2018)