Θέλουμε την πόλη της ζωής μας καθαρή!

Θέλουμε την πόλη της ζωής μας καθαρή!

  «Θέλουμε την πόλη της ζωής μας καθαρή!»

Paguristas, Δήμος Ιωαννιτών, Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων, Δημοτική Κοινότητα Ανατολής Ιωαννίνων, ΚΕ.Θ.Ε.Α. Ηπείρου, Ι.Ε.Κ. Δέλτα Ιωαννίνων!

Μια παρέμβαση με διπλή στόχευση ήταν αυτή στην οποία έλαβε μέρος η ανοικτή εθελοντική ομάδα Paguristas την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Τίτλος της δράσης: «Θέλουμε την πόλη της ζωής μας καθαρή!» και αφορούσε στον καθαρισμό της παραλίμνιας περιοχής από απορρίμματα.

Επιτυχημένη η εκστρατεία καθαριότητας στην παραλίμνιο!

PARALIMNIO 1 31 1 16

• Μια ακόμη επιτυχημένη δράση για τον καθαρισμό της παραλίμνιας  περιοχής πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί από φορείς της πόλης, σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών.

Τίτλος της δράσης, η οποία ξεκίνησε από την ξύλινη γέφυρα του ποδηλατόδρομου μέχρι και την ακτή Μιαούλη,  ήταν «Θέλουμε την πόλη  της ζωής μας καθαρή» και σ’ αυτή συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι Paguristas που εξάλλου συχνά πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους δράσεις, το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κ.α.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να παραδοθεί η παραλίμνια περιοχή καθαρή στους πολίτες της πόλης και τους επισκέπτες, αλλά και να σταλεί ένα μήνυμα περιβαλλοντικής αφύπνισης, ώστε να μην παρουσιάσει ξανά στο μέλλον την ίδια αποκρουστική εικόνα. (31/01/2016)

( πηγή κειμένου: Εφημερίδα ”Πρωινός λόγος της Ηπείρου”, φύλλο 1ης/02/16 )

a b c d e f g