Οι εθελοντές Paguristas παρέδωσαν στη Ντουραχάνη και στο ΚΕ.Θ.Ε.Α. Ήπειρος, τα αγαθά που αγοράστηκαν μέσω των κουπονιών της ανταποδοτικής ανακύκλωσης!

Mαζί με τους αυριανούς ενεργούς πολίτες, τις μαθήτριες και τους μαθητές του 23ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων & του Αρσακείου Λυκείου Ιωαννίνων αλλά και με τη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και φίλων, οι Γιαννιώτες εθελοντές είχαν βρεθεί στις 21/03 στο μεγαλύτερο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της χώρας, στα Ιωάννινα και είχαν ανακυκλώσει συνολικά 16.228 πλαστικά μπουκάλια σε τρείς ώρες!

Μαθητές κι εθελοντές, έδειξαν με πράξεις το δρόμο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την αλληλεγγύη προς εκείνους που έχουν ανάγκη, αφού τα κουπόνια μετατράπηκαν σε χρήσιμα προϊόντα και προσφέρθηκαν στα παιδιά της Ντουραχάνης & στους δυνατούς φίλους του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Ήπειρος!

“Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, με όλα τα μέσα που μπορείτε, με όλους τους τρόπους που μπορείτε, σε όλα τα μέρη που μπορείτε, όσο συχνά μπορείτε, σε όλους τους ανθρώπους που μπορείτε, όσο μπορείτε”.

John Wesley (1703-1791).

Paguristas (Μάρτιος-Απρίλιος 2024)