Η εθελοντική μας ομάδα, συνεχίζει να δείχνει το δρόμο της συνεργασίας και της υποστήριξης, μέσω πράξεων και με στόχο το κοινό καλό. 

Oι Γιαννιώτες εθελοντές Paguristas στήριξαν τρείς μαγικές μουσικές βραδιές προσφοράς, αγάπης κι ενότητας στα Ιωάννινα!

Μέσω αυτής της κίνησης, με πρωτοβουλία του Ωδείου «Ars Nova – Νέες Τέχνες», στηρίχθηκαν οικονομικά τρείς σπουδαίοι φορείς με μεγάλη προσφορά, από την κοινωνία για την κοινωνία, αφού όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια πήγαν απευθείας σ’εκείνους, με τους συμπολίτες μας να γεμίζουν την αίθουσα για τον Σύλλογο Α.με.Α. ΚΥΨΕΛΗ, την ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. & τη Φλόγα!

Παρακολουθήσαμε τρείς μοναδικές μουσικές βραδιές με πολλή & ποιοτική δουλειά, από την ομάδα τραγουδιού «Concarda» του Ωδείου «Ars Nova – Νέες Τέχνες»!

Υπερήφανοι κι εμείς ως εθελοντές, που στηρίξαμε με τις δικές μας δυνάμεις, το πιο όμορφο τριήμερο εκδηλώσεων στην πόλη μας!

«Ένα μικρό κούτσουρο αναμμένο, αρκεί για να σε ζεστάνει · πρόσθεσε δυο τρία κούτσουρα ακόμα κι έχεις μια φωτιά ικανή να ζεστάνει εσένα και αρκετούς φίλους σου τριγύρω.
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η ατομικότητα μετράει αλλά η ομαδική εργασία είναι που δημιουργεί εκρηκτικά (θετικά) αποτελέσματα».
(Jin Kwon).

Ευχαριστούμε το «Ars Nova Music School» για τη δυνατότητα και τη χαρά που μας έδωσαν, να στηρίξουμε κι εμείς με τις δικές μας δυνάμεις, το πιο όμορφο τριήμερο εκδηλώσεων στην πόλη μας!

Εκείνοι, έδωσαν πάρα πολύ χρόνο για την προετοιμασία & την ποιοτικά άψογη υλοποίηση των τριών μουσικών παραστάσεων!

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας τρείς όμορφες βραδιές στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που βρέθηκαν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτριος Χατζής» και φυσικά έδωσαν δύναμη σε τρείς σημαντικούς τοπικούς φορείς με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία!

Συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας τραγουδιού «Concarda» & στον μαέστρο, ενορχηστρωτή και καταξιωμένο μουσικό Δημήτρη Υφαντή!

Όλοι για όλους!
Ιωάννινα 19, 20 & 22 Απριλίου 2024.

Paguristas (Απρίλιος 2024).

Activity: 219.