Για τον αθλητισμό, για την πόλη και για την επιληψία.

Για τον αθλητισμό, για την πόλη και για την επιληψία.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ανοικτή εθελοντική ομάδα πολιτών των Ιωαννίνων στήριξε εθελοντικά τον αγώνα δρόμου πόλης ”Run Greece 2018” στα Ιωάννινα!

site 5

Οι Γιαννιώτες εθελοντές συμμετείχαν στη διαδικασία των τελευταίων εγγραφών, στην παράδοση του υλικού στους δρομείς και στη στήριξη της διοργάνωσης κατά την ημέρα του αγώνα επί της διαδρομής.

site 2

Το ”RUN GREECE”, ο αγωνιστικός θεσμός του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τον οποίο ο ίδιος καθιέρωσε από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν έναν διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.

Οι Γιαννιώτες έτρεξαν, οι επισκέπτες της πόλης πριν και μετά τον αγώνα ανακάλυψαν τις ομορφιές της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας, ενώ τη μεγάλη αυτή γιορτή συμπλήρωσε η κοινωνική προσφορά της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ”WIND” η οποία αυτή τη χρονιά στήριξε οικονομικά το έργο της Ελληνικής Εθνικής Ένωσης κατά της Επιληψίας (Ε.Ε.Ε.Ε.) και συγκεκριμένα του Γραφείου Επιληψίας Ιωαννίνων!

site 6

site 1   site 4   site 7 site 8 site 9 site 10 site 11 site 13

 

run 2018 1

 

site 3

Paguristas (Mάιος 2018).