Ήταν όλοι παρόντες!

Ήταν όλοι υποστηρικτές με πράξεις!

floga1

Μια μουσική βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», διοργάνωσαν με επιτυχία οι Paguristas.

Κατά το βράδυ της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το συγκρότημα ”Χαγιάλ” ερμήνευσε 18 τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, σε μια μουσική παράσταση η οποία διανθίστηκε με αφηγήσεις από την προϊσταμένη των παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας και παραγωγό του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων, Γιώτα Φλώρου.

floga2-768x512

Πριν από λίγο καιρό σε μια ακόμη απ’τις όμορφες και γεμάτες ιδέες συναντήσεις μας, η σκέψη εθελόντριάς μας πριν καν εκφραστεί ολόκληρη, είχε πάρει το δρόμο της υλοποίησης.

“Παιδιά, η “Φλόγα” κάνει με επιτυχία πολύ σημαντική δουλειά στηρίζοντας τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι γονείς τους αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμη και στα έξοδα του ταξιδιού προς τα ογκολογικά νοσοκομεία.

Θα μπορούσαμε να στηρίξουμε το έργο τους με μια μουσική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα πιάσουν τόπο”.

Έτσι κι έγινε!

FB_IMG_1550607350770

Η αίθουσα “Βασίλειος Πυρσινέλλας” λίγα λεπτά μετά την έναρξη ήταν πλέον κατάμεστη από συμπολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!

Στην ατμόσφαιρα εξ αρχής ένιωθες το μείγμα το καλό, της αλληλεγγύης, της ενότητας όλων για το σκοπό, της ελπίδας και της πίστης.

FB_IMG_1551312707727

Κι όταν οι εκπληκτικές φωνές της Καλλιρρόης και του Κώστα μας ταξίδεψαν μέσω του έργου του Μάνου Λοΐζου, η συγκίνηση ολοκλήρωσε την εικόνα της βραδιάς.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύπλευρα άριστο.

Άριστα πήρε η τοπική κοινωνία.

Αγάπη και σημαντική βοήθεια έλαβαν τα παιδιά της Φλόγας!

11692657_10152997934248359_34995

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Οι “Paguristas”, οι άνθρωποι της “Φλόγας”, ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο, οι “Χαγιάλ”, ακόμη πέντε μουσικοί αλλά και τεχνικοί, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης… ήμασταν ΟΛΟΙ ενωμένοι!

Έτσι δε χάνεται ποτέ ο στόχος!

-> Τους ”Χαγιάλ” αποτελούν η Καλλιρρόη Πετράκη και ο Κώστας Βασδέκης στο τραγούδι.

maxresdefault

Ο Χρήστος Καλαμπόκης και ο Νίκος Μητσόπουλος ήταν στο μπουζούκι.

Ο Χρήστος Καραβίδης στην κιθάρα.

Ο Φώτης Καραμπάς στο βιολί και ο Γιώργος Ζούμπας στα κρουστά.

Η τιμη του εισιτηρίου ήταν 5 ευρώ, τα οποία θα δόθηκαν απευθείας στους υπευθύνους του Συλλόγου “Φλόγα”, οι οποίοι  βρίσκονταν στο χώρο, καθώς οι Paguristas δε διαχειρίζονται χρήματα.

 Για τους Paguristas-> (Φεβρουάριος 2019).